Waterbouw en infrastructuur | Maritiem Nederland
Waterbouw en infrastructuur

Project Meanderende Maas gaat definitief naar Boskalis

maandag 17 mei 2021

Waterschap Aa en Maas heeft het project Meanderende Maas definitief gegund aan Boskalis. Het gaat om een twee-fasen contract. Boskalis en het waterschap gaan nu samen en in contact met de omgeving het voorlopig ontwerp uitwerken tot definitief ontwerp en de besluiten, vergunningen en realisatie voorbereiden. Medio 2023 moet de uitvoering beginnen.

Nieuw karwei Van Oord voor havenuitbreiding Aberdeen

maandag 10 mei 2021

Van Oord wordt opnieuw betrokken bij de uitbreiding van de Aberdeen South Harbour in het VK. Eind april ontving de maritieme aannemer de opdracht voor de aanleg van de South Breakwater. Van Oord is sinds 2017 bij het project betrokken en heeft onlangs met succes kritische werkzaamheden afgerond, bestaande uit het verwijderen van rots en het aanbrengen van oeverbescherming.

Boskalis krijgt voorkeur voor project Meanderende Maas

maandag 26 april 2021

Boskalis heeft de voorlopige gunning ontvangen voor het project Meanderende Maas, een omvangrijke dijkversterking, rivierverruiming en gebiedsontwikkeling tussen Ravenstein en Lith. In opdracht van het Waterschap Aa en Maas en de samenwerkende partijen in Meanderende Maas gaat Boskalis de primaire waterkering over een afstand van 26 kilometer versterken.

Partners Maritiem Nederland